PUSIA LUCIE (født ca. 01.06.15) – UTEKATT

Lucie er brun med svarte striper og grønne øyne. Pelsen er korthåret og kjempemyk, og hun elsker å bli børstet. Lucie har ikke et særlig behov for å sitte på fanget og er heller ikke så veldig opptatt av oppmerksomhet og kos. Men når hun først vil kose så slenger hun seg ned og ruller rundt mens hun maler høyt, og da er hun riktig så skjønn. Hun har også et kjempefint smil med øynene.
Lucie er selvstendig og klarer seg selv, og vi tror hun trives aller best når hun får være ute og utforske verden. Hun har et meget velutviklet jaktinnstinkt og fanger både fugler og mus. Selv om hun er ei aktiv jente setter hun like stor pris på kos, godprat og godteri innimellom.
Lucie vil gjerne få bo hos noen som har gård eller bor landlig til, slik at hun kan få være masse ute i trygge omgivelser. Hun passer nok best i et rolig hjem uten småbarn.
Lucie ar fått helsesjekk og ormekur og hun er ID-merket, vaksinert og kastrert. Hun har også fått seniorkontroll med blodprøver og urinprøve.
Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1800 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er ca. kr. 4000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 6000. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.