Støtt oss

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø (DBT) er en frivillig organisasjon som er helt avhengig av den økonomiske støtten vi får fra dyreglade mennesker. Vi tar med glede i mot både store og små donasjoner, og det er mange måter å hjelpe oss hjelpe dyrene.

Bli støttemedlem
Dersom du ønsker å bli støttemedlem i Dyrebeskyttelsen Norge, kan du melde deg inn her.

Medlemskontingenten er nå:
Avtalegiromedlem min. kr. 50 per mnd.

Som støttemedlem til DBT får du tilsendt Dyrebeskyttelsens medlemsblad fire ganger i året. I tillegg får du rabatt (rabattkort som hentes på vårt hjelpesenter) på katte- og hundefôr fra Hills hos Dyreklinikken, samt 20% rabatt på honorar ved behandling hos Dyreklinikken.

Grasrotandel
Vil du støtte Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø uten at det koster deg noe? Gi oss din Grasrotandel! Vi er den største mottakeren av Grasrotandeler i Tromsø. I 2022 fikk vi over 1 million kroner på Grasrotandelen og vi hadde 2226 registrere givere. Dette er penger som går direkte til praktisk dyrevern, altså veterinærutgifter, utstyr, dyremat og -sand. Vi er uendelig takknemlige overfor alle som støtter oss gjennom Grasrotandelen og synes at dette er en helt fantastisk ordning! For å gi din Grasrotandel til DBT må du oppgi vårt organisasjonsnummer som er 985 227 209.

Gi en donasjon
Om du ikke ønsker medlemskap, er vi alltid takknemlige for enhver donasjon folk måtte være i stand til å avse.
Vi har flere måter du donere på:
DBTs kontonummer er 6420 05 49994
.
VIPPS  til nr 86576.
SMS-gave (Kr 100,-): Send DBT til nr 2377.

Myndighetene har sett at frivillig virksomhet er viktig og har villet stimulere givergleden, derfor er det skattefradrag for gaver mellom 500 og 12 000 kroner. Dyrebeskyttelsen Norge er godkjent som frivillig organisasjon, og de som gir gaver på over 500 kr per år til Dyrebeskyttelsen Norge eller en av lokalforeningene, kan trekke fra gaven i skattepliktig inntekt.

NB! Dyrebeskyttelsen Norge er pliktig til å sende en årsoppgave til ligningsmyndighetene over hvor mye hver har gitt. Ønsker du å få skattefradrag, må du derfor huske å føre på personnummeret ditt på giroen.

Testamentariske gaver
Dersom du ønsker å tilgodese Dyrebeskyttelsen i ditt testamente, kontakt Dyrebeskyttelsen Norge for videre formidling. De tilbyr gratis hjelp til oppsett av testamenter som tilgodeser Dyrebeskyttelsen Norge eller én av deres lokalforeninger.

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Kommentarer (2)

  • Min hjertesak | Fotograf June Åsheim

    |

    […] Jeg vil anbefale alle som kan å bli frivillig i DBT. Vi trenger mer hjelp, strømmen av dyr (spesielt katter) stopper ikke. Til dere som ikke har mulighet til å bidra med arbeidskraft, så er det mulig å donere penger. Kontonummeret er: 6420 05 49994 Du kan også bli medlem, det koster 350 kr. Les mer her. […]

Stengt for kommentarer