MONSENE LUCKYMAN OG LAZO (f. 2018)

Luckyman er langhåret, sort og hvit. Han er født ca. 2018.

Lazo er korthåret, sort og hvit. Han er født ca. jan 2018.

Luckyman, bare kalt Lucky , har vært hos oss i over to år nå. Han er en type som er veldig skeptisk, men samtidig nysgjerrig. I sommer fikk vi inn Lazo, og det er veldig mye som tyder på at disse to er i slekt, så Lazo er nok storebror til Lucky. Lazo er korthåra, Lucky langhåra.
Lazo er også nysgjerrig, og litt mer frempå enn broren, og vi ser at det har vært positivt for Lucky.

Begge er veldig sosiale, kosete (koser mye med hverandre og de andre kattene) , lekne og pratsomme. De har virkelig funnet hverandre, de sover gjerne sammen og de passer på hverandre. De kan komme på armlengdes avstand til oss, enten de sitter på gulvet, kommer opp i sofaen eller til og med i senga. Ofte sitter eller ligger de å bare ser på oss. De kan spise av hendene våre også.
Det vi ønsker for disse to vakre guttene er et trygt og rolig hjem, som forstår at disse to trenger tid , tålmodighet, lek og kjærlighet.
De kan sikkert på sikt kunne gå ut, men da må de være trygge på sine omgivelser.
Og vi ønsker at de skal få bo sammen, nå når de har funnet hverandre.

Luckyman og Lazo er begge er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.