LUFTEGÅRD TIL KATTENE PÅ HJELPESENTERET VÅRT

Kattene som bor på Hjelpesenteret til Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø ønsker seg så inderlig en luftegård etter nesten to år innendørs.

I slutten av september 2017 brant Hjelpesenteret til Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø, og 13 katter mistet livet.  Brannen var påsatt, dessverre ble saken henlagt av politiet da etterforskningen ikke førte fram.  Bare en uke etter brannen, fikk DBT flytte inn i en nedlagt barnehage mens planlegging og bygging av nytt Hjelpesenter pågikk.

2. oktober 2018 flyttet de første kattene inn på senteret, og både to og firbente er godt fornøyde med fasilitetene – bortsett fra det intense savnet etter en luftegård!

Vi planlegger bygge et trygt uteområde til kattene på ca 50 kvm.  Siden grunnen er løs og ustabil, må nok en del masser byttes ut, samt at de frivillige verker etter å få fjernet grunnmuren som står som en evig påminnelse om tragedien som rammet for snart 2 år siden.

Like kjærkomment som økonomisk støtte til luftegården, er seriøse aktører som kan tenke seg å påta seg byggeoppdraget, eller deler av det, til en hyggelig og dyrevennlig pris.  Vi ønsker at byggeprosjektet kan starte i løpet av august.

Så langt har 2019 vært et travelt år.  Vi har rekordmange katter inne akkurat nå, hele 206 firbente bor på Hjelpesenteret eller i fosterhjem.  Til nå har DBT brukt over 800 000 kr bare på veterinærregninger på alle dyrene som har fått hjelp i år, og vi er bare halvveis.  Derfor håper vi mange vil være med å støtte luftegårdsprosjektet vårt, slik at vi kan bruke driftsbudsjettet på alle dyrene som trenger oss i hele fylket.

http://spleis.no/luftegård

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.