Kronerulling for huskyen Ørnulf og kattungen Grieg

Grieg_450px

Ornulf_450pxHuskyen Ørnulf er en helt fantastisk snill og god hund som kom til oss i Påsken. Han har skadet halen sin og må derfor amputere en del av den. Dette vil koste ca. 6000 for selve operasjonen, men etterkontroller og røntgen kommer i tillegg. Vi må derfor regne med at det fort vil komme opp i ca. kr. 10 000.

Kattungen Grieg kom til oss i sommer og han var da full av øremidd, bitteliten, tynn og pjuskete. Etter god omsorg og pleie har han vokst masse og blitt en kosete og fin pusegutt. Fosterhjemmet merket at han sleit med å hoppe og var stiv i bakbeina. Utredning og undersøkelser hos Dyreklinikken Tromsø viste at Grieg har hoftedysplasi. Siden han er en ung katt mener veterinæren at det er gode prognoser dersom han får en operasjon der hoftekulen blir fjernet. Denne operasjonen vil koste kr. 9000 og da kommer etterkontroller i tillegg. Totalt regner vi med å bruke minst kr. 12 000.

Dersom noen snille dyrevenner vil bidra økonomisk slik at Ørnulf og lille Grieg får operasjonene de trenger kan de overføre sitt bidrag til DBTs konto 6420 05 49994. Tusen takk for alle bidrag!

Del gjerne!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.