KATTEGRUPPAS TRAVLE JANUAR – OG ET ROP OM HJELP

* 49 katter tatt i fosterhjem
* 2 katter gjenforent med eier
* 7 katter avlivet pga FIV/sykdom/skader
* 93 veterinærbesøk avlagt
* 21 katter har fått nye hjem

Februar tegner så langt til å bli like travel. Allerede har 7 nye katter blitt registrert i fosterhjem hos oss. Til sammen har vi nå 186 katter i fosterhjem og på Hjelpesenteret, det er rekordmange så tidlig på året, og vi frykter for hvordan våren og sommeren kan bli om tendensen vi ser nå holder seg.

På grunn av det store arbeidspresset med alle kattene må vi bare beklage for at responstiden vår på e-post til tider er treg, men vi må prioritere knallhardt hva vi bruker tiden vår på. Vær tålmodig med oss, og husk at vi er en frivillig organisasjon, ingen av oss får betalt for jobben som gjøres, den kommer i tillegg til de betalte jobbene våre, familieliv osv.

Vi trenger hjelp fra dere for å holde hodet over vannet!
Vi har fremdeles bruk for:

* Langsiktige fosterhjem til kattene som trenger mye sosialisering, og hele kattefamilier.
* Stabile, pålitelige voksne vakter til Hjelpesenteret som ikke er redde for å ta i et tak for å holde senteret vårt rent og ryddig, og kattene der friske og fornøyde
* Sjåfører som kan frakte dyr og utstyr
* Gode, hele, solide transportbur
* Kloremøbler
* Stødige veltesikre mat og vannskåler
* Fiskestangleker
* Kjøkkenvekter slik at vi kan passe på at kattungene vokser som de skal
* Engangshansker
* Tisselaken/kladder til burene
* Våtmat til unge og voksne katter, fortrinnsvis fra dyrebutikk

Når veterinærregningene overstiger 140 000 kr på en mnd, setter vi stor pris på gaver og donasjoner til vår konto 6420 05 49994. Husk å merke innbetalingen med «gave». Det kan også vippses til vårt nummer 86576 (husk og velge «kjøp og betal»)
Velg oss som mottaker av din Grasrotandel. Over 800 000 registrerte spillere hos Norsk Tipping har ikke valgt noen til grasrotmottaker. Det er gratis, og det går ikke ut over gevinsten til de heldige. Send SMS Grasrotandelen 985227209 til 6000 for å velge oss i DBT Dyrene vinner da hver eneste gang!

Vi har stort behov for flere støttemedlemmer, slik at lokalavdelingen vår får større innflytelse innad i organisasjonen, men også at Dyrebeskyttelsen Norge blir en kraft å regne med i dyrevernpolitiske spørsmål. Send SMS Dyrevenn til 2377, så blir du automatisk medlem av din nærmeste lokalavdeling. Det koster kun 390 kr pr år.
Barna kan også bli medlem! Det koster bare 200 kr pr år, og dere må melde dem inn via nettsiden til Dyrebeskyttelsen Norge. Her finner dere også info om studentmedlemsskap: https://www.dyrebeskyttelsen.no/andre-medlemskap/

Vi blir også veldig glade for alle som stikker innom Hjelpesenteret Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø for å handle i butikken vår under åpen dag. Det er åpent tirsdager fra 18-20, og lørdager fra 13-15. Vi kan også ta imot besøk på forespørsel, men da må dere sende mail til dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.