Kaninsøstrene Svart og Hvit (f. mai 2020)

En svart og en hvit kanin sitter sammenSvart er en nydelig helsvart kaninjente som skinner i lyset. Hun er en nysgjerrig frøken som straks blir trygg i nye omgivelser. Svart ligger gjerne utstrakt rett ved siden av de frivillige og tar imot kos når hun blir kjent med deg. Svart står klar i døren for å møte deg, hun har sjarmert de frivillige i senk. Svart er bondet med sin søster Hvit.

Hvit står i kontrast til Svart med sin snøhvite pels. Hvit trenger litt tid, men om ikke lenge er hun med på alt som skjer. Veien til hennes hjerte er gjennom snacks, ser hun en bit banan kommer hun straks løpende. Hvit har mye personlighet, hun liker nemlig ikke å gå rett på gulvet. Det er ingenting galt med potene hennes, men Hvit holder seg til matter og annet mykt underlag.

Da Svart og Hvit kom til DBT var de svært syke og berget så vidt livet. Etter medisinering, nøye tilsyn og bonding har personlighetene deres blomstret. De er nå helt friske, livlige og spretne unge jenter som søker et foralltidshjem. Svart og Hvit er bondet og omplasseres derfor kun sammen.

Søstrene er begge helt renslige, små dvergveddere og har hengeører. De har aldri utvist aggressiv atferd etter de ble kastrert, Svart og Hvit passer i et hjem uten barn eller en familie med barn over fem år. Som kaniner flest liker de ikke å bli løftet eller holdt, men sitter gjerne helt inntil deg.

Svart og Hvit er kastrerte, ID-merket og har fått helsesjekk.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø følger Den store kaninboka til Marit Emilie Buseth, og vi ønsker at potensielle nye kanineiere også skal gjøre det.

Alle som skal adoptere kanin fra DBT må på forhånd lese seg opp på kaninhold og hva som kreves av deg som kanineier.

DBT tar et adopsjonsgebyr på kr. 800 per kanin. Dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til helsesjekk, ID-merking og kastrering av en kanin. En sparer derfor mye på å adoptere fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på e-post smadyrgruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.