Kaninfrøken Svart (f. mai 2020)

Svart er en nydelig helsvart kaninjente som skinner i lyset. Hun er en nysgjerrig frøken som straks blir trygg i nye omgivelser. Svart ligger gjerne utstrakt rett ved siden av de frivillige og tar imot kos når hun blir kjent med deg. Svart står klar i døren for å møte deg, hun har sjarmert de frivillige i senk.

Svart er en sosial frøken som ønsker seg et hjem med mye selskap og liv, hvor hun kan få utløp for energien sin.

Da Svart kom til DBT var hun svært syk og berget så vidt livet. Etter medisinering, nøye tilsyn og bonding har personligheten hennes blomstret. Hun er nå en helt frisk, livlig og spretten unge jente som søker et foralltidshjem. Svart omplasseres til noen som har minst en kanin fra før eller som anskaffer en annen kastrert kanin samtidig som kan bli venn med Svart.

Svart er helt renslige, liten dvergdvergvedder og har hengeører. Hun har aldri utvist aggressiv atferd etter hun ble kastrert, Svart passer i et hjem uten barn eller en familie med barn over fem år. Som kaniner flest liker hun ikke å bli løftet eller holdt, men sitter gjerne helt inntil deg.

Svart er kastrert, ID-merket og har fått helsesjekk.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø følger Den store kaninboka til Marit Emilie Buseth, og vi ønsker at potensielle nye kanineiere også skal gjøre det.

Alle som skal adoptere kanin fra DBT må på forhånd lese seg opp på kaninhold og hva som kreves av deg som kanineier.

DBT tar et adopsjonsgebyr på kr. 800 per kanin. Dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til helsesjekk, ID-merking og kastrering av en kanin. En sparer derfor mye på å adoptere fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på e-post smadyrgruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.