FLAX (FØDT 2011) OG SELMA (FØDT 2013)

nye bilda av selma og flaxKaninparet Flax og Selma leter etter et permanent hjem, helst før juli.

Flax er en nysgjerrig gutt, født i 2011. Selma er en snill jente, født i mai 2013. Flax og Selma er veldig glade i hverandre. De vasker hverandre, slapper langflat av, og sover sammen. Det er derfor viktig at de får fortsette å bo sammen i sitt forevighjem.

Begge to er glad i å få kos på gulvet, så lenge det foregår på egne premisser. Spesielt Selma er nøye på dette, da hun er litt svetten. De passer derfor best inn i et hjem hvor det ikke er små barn, eller barn som er veldig påtrengende.

Selma er en angoramix, så pelsstell er strengt nødvendig. Pelsen hennes vokser raskt, og må derfor stusses regelmessig for at hun skal ha det bra. Les om klipping av kanin her: http://www.kaninboka.no/…/…/1/28/om-klippe-langhrede-kaniner

Kaninene skal ikke stå i bur, men må få mulighet til å leve i tråd med sine naturlige behov. Vi ønsker at adoptivhjemmet skal holde kaninene i tråd med Marit Emilie Buseth og Den store kaninbokas anbefalinger om kaninhold. Les mer om det her:http://www.kaninboka.no/

Det koster 800 kroner å adoptere en kanin fra Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø (DBT). Gebyret skal gå til å dekke noen av de utgiftene DBT har hatt på kaninen mens den har vært i fosterhjem. Alle kaniner som omplasseres via DBT har fått helsesjekk, og er kastrert og ID-merket, samt har fått eventuelle nødvendige helsebehandlinger.

Send epost til smadyrgruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com hvis du er interessert i å adoptere kaninene.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.