Chinchillagutten Revali (f. januar 2022)

Omplasseringsklar: nå.

Omplasseres til: husstander uten barn eller husstander med barn over 12 år. Må ha minst en chinchillagutt fra før som han kan bo sammen med.

Forventet levetid: 15-20 år.

Døgnrytme: kveld- og nattaktiv.

Revali er en gråhvit energisk og nysgjerrig gutt, han er sønnen til Urbosa og Daruk. Revali er svært sosial og tillitsfull, han vil trives i et hjem som har mye tid til utetid og håndtering. Revali elsker tyggeleker og alt som er nytt er spennende. Han bruker ikke lang tid før han er trygg i nye omgivelser, det tok bare et par timer fra ankomst til han ville utforske hjelpesenteret. Revali klatrer på mennesker og sitter ofte på hånden, men han klatrer mindre i hyller enn resten av familien. Revali er glad i å løpe fritt for å få ut energien sin. Revali ønsker seg et hjem med en eller flere chinchillagutter han kan bo med, Revali går ikke overens med sin far Daruk.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 600 kr for en voksen chinchilla.

Chinchilla har behov for store habitater, daglig utetid, et stort utvalg av leker og gjemmesteder. Dersom en ønsker å adoptere chinchilla fra DBT er må en sette seg inn i hvilke utstyr som er trygt og hvilke utstyr som ikke kan brukes.

Revali er helsesjekket og ID-merket, kan leveres med stamtavle med nærmeste familie hvis ønskelig.

Revali er en del av chinchillafamilien som kom til DBT i februar 2023. Urbosa og Daruk ble anskaffet som to brødre som viste seg å være bror og søster, chinchillaene kom til oss etter eier ikke kunne ha dem mer grunnet avl. Ungene er helsesjekket og klarert for varige mén etter innavl. Familien bor på hjelpesenteret (separert etter kjønn) og venter på et foralltidshjem hvor de kan leve et stressfritt liv.

Interesserte kan kontakte Smådyrgruppa på mail: smadyrgruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.