VI TRENGER FLERE ENGASJERTE FRIVILLIGE PÅ HJELPESENTERET!

I løpet av sommeren har mange av våre flinke frivillige dessverre flyttet fra byen og vi trenger flere dedikerte dyrevenner som kan ta vakter på Hjelpesenteret!

På Hjelpesenteret bor det et varierende antall katter, og noen ganger andre dyr som kaniner, marsvin, fugler og smågnagere.

Som frivillig på Hjelpesenteret består jobben av mye renhold (støvsuging av gulv og møbler, vasking, kosting, støvtørking), rengjøring av kattedo, vasking av vann- og matskåler, rydding, faste daglige rutiner som å tømme kattedoene og å fylle på med kattemat og vann. Det er også viktig å huske å kose og leke med kattene. Noen ganger er det en eller flere katter som skal ha medisiner. Et skift tar ca. 2-4 timer.

Vi søker etter folk som kan ta 1-2 vakter per uke i minst et halvt år fremover, helst mye mer. Hjelpesenteret vårt ligger i Langnesvegen 10, midt oppå Tromsøya.

Ta kontakt med oss på e-post: dbt.hjelpesenter@gmail.com dersom du har lyst på mer informasjon og til å komme på et uforpliktende introduksjonsmøte på Hjelpesenteret.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.