VI SØKER FLERE FRIVILLIGE TIL HJELPESENTERET

Er du glad i dyr? Liker du å gjøre husarbeid? Har du erfaring med katter, kaniner eller smådyr? Har du mye fritid og ønsker å gjøre noe meningsfullt? Kanskje du til og med har ledig tid på dagen (mellom kl. 9 og 16)? Da søker vi deg! 😊

Hjelpesenteret til DBT ligger i Langnesvegen 10, på toppen av Tromsøya. Det er lett å komme seg dit med buss rute 26, 28 eller 40, og vi har mange parkeringsplasser utenfor.

Hjelpesenteret er (midlertidig) hjem for et varierende antall katter. I lavsesongen kan det være 12-13 katter på hovedrommet, og i høysesongen kan det være opptil 35 katter totalt på senteret. Noen ganger har vi også kaniner eller smågnagere på senteret 🐰🐭🐱

Vi har fire faste skift hver dag. Tidligvakt (som skal være der rundt kl. 10), midtvakt (som må være der kl. 15) og to aftenvakter (kl. 18-20 og kl. 20-22). Man er som regel to stk. sammen på vakt.
Arbeidsoppgavene på Hjelpesenteret er mye renhold; vasking og støvsuging, fjerne pels fra kloremøbler, vaske tøy og utstyr, rydde og ordne, gi mat og vann til dyrene, leke og kose med dyrene osv.

Dersom du skal være frivillig på Hjelpesenteret til DBT må du vite at du har tid og mulighet til å ta MINST en vakt HVER uke. Du må også kunne forplikte deg til å være frivillig i minst et halvt år. Opplæringen tar alt fra 8 til 15 vakter, så man må regne med to måneder med opplæringstid.

Ta kontakt på e-post dbt.hjelpesenter@gmail.com dersom du vil vite mer om å bli frivillig på Hjelpesenteret.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.