Valp omplasseres gjennom eier

Panda (f. 28/02-22) søker sitt perfekte foralltidshjem. Panda er en border collie/alaska husky blanding, far er renraset border collie og mor er blanding mellom border collie og alaska husky.

Denne nydelige lille gutten på 7 mnd. Søker nytt hjem. Panda er vant til barn, og katter som har bodd med hund tidligere.

Han er en herlig sprudlende gutt som elsker å leke med frisbee og tennisball-da har han fullt fokus på deg. Han er en riktig godgutt mot alt av mennesker og dyr, liker å gå på tur hvor han stort sett går pent i bånd, men kan trekke noe om han får øye på noe spennende. Som alle valper er han energisk, nysgjerrig og leken.

Panda blir lett giret når han skal hilse på mennesker, og her kan det godt komme en liten «happy skvett», så det er viktig med litt trening med rolig hilsning. Han har blitt mye bedre på dette og viser god fremgang. Panda kan bli litt stresset og litt bilsyk i bil, men også her har han vist stor framgang. Fordi han er en valp så vil nok dette bli helt bra med litt trening.

Han sover hele natten igjennom hvor han er vant med å ligge i bur med døra åpen.

Panda har god helse og både mor og far har god helsehistorikk.

Både border collie og alaska husky er raser som trenger en god del stimuli både mentalt og fysisk, så i og med at Panda er en blanding av disse må man påregne dette.

Panda ønsker seg et hjem hvor han får mulighet til å være mye ute og aktiv, gjerne med andre hunder.

Ta kontakt med DBT Hundegruppa på epost hundegruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com dersom du kan tilby Panda et varig hjem.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.