Ungt kjærestepar søker hybel!

Hei!

Vi er et sjarmerende kjærestepar på utkikk etter et nytt sted å bo. Vi kommer fra samme sted ute på landet, og har nå bodd sammen som kjærester i ca 2,5 år. Forholdet vårt er stabilt, vi er hverandres bestevenner og har lovet hverandre å bo sammen for resten av livet.

Ønsker for nytt bosted er at vi kan få god plass å bevege oss på, og at vi får bo sammen med noen mennesker som kan tilby oss omsorg, vann og mat (Ja, og rengjøring av dokassa vår, men det syns vi er litt flaut å snakke om). Helst inne i huset hos noen hyggelige mennesker, for det har vi blitt så godt vant til nå. I bytte for dette har vi en hel del kos å tilby, selskap til enhver tid, i tillegg til at vi mer enn gjerne minner deg på at det er tid for å gi oss mat!

Jeg (Han Gogh) er en skikkelig tøffing! Jeg er modig og sterk, og liker å utforske nye ting. Til tross for min røffe utseende med hull i øret og allting, så har jeg

en mykere side også. Jeg er veldig glad i mat og kos, men den jeg liker aller best er dama mi, Hilbertine. Hun er litt mer genert enn meg, og roligere, men jeg elsker henne for den hun er. Også er hun altså så skjønn når hun vasker seg i ansiktet!

Vi trenger ett nytt sted å bo innen 30.juni, for styret i borettslaget der vi bor nå har sagt at vi må flytte innen den tid. Sånne styrer er noen skikkelige raringer, men de har ikke møtt oss, så de vet ikke hvor kule og snille vi faktisk er og for det må vi nok bare tilgi dem.

DBT sier at de dekker alle utgifter med å være

fosterhjem for oss, men vi ønsker oss aller helst et adoptivhjem! Kanskje kan du prøve først med å være fosterhjem for oss, og om vi trives kan du kanskje adopere oss?

Vi kan kontaktes på mail på smådyrgruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com. Der har vi noen hyggelige damer som svarer for oss for å finne et godt nytt hjem for oss. Vi krysser ørene for at nettopp du vil ta imot oss!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.