Undulatene Tauriel (f. 2021) og Luthien (f. 2021)

 Omplasseringsklar: 01/06-2023

Forventet levetid: 6-8 år

Døgnrytme: Dagaktiv

Omplasseres til: Husstander uten barn eller med barn over 5 år

 

 

Luthien er en grønn og gul undulatjente, hun er sosial og blir raskt trygg i nye omgivelser. Hun kan fint bli tam med litt tid. Luthien omplasseres sammen med Tauriel.

Tauriel er en gul frøken som elsker snacks, salat og agurk er blant favorittene. Hun er like sosial og tam som resten av undulatene. Dessverre hadde Tauriel et sår på vingen som ble påvist under helsesjekk, det gror fint og vil lukke seg før omplassering.

Luthien og Tauriel kom til DBT sammen med tolv andre fugler. I sitt tidligere hjem har de ikke hatt mulighet til å fly fritt eller fått ordentlig ernæring. De har bodd sammen med større fugler som sjefet over dem og resultert i såret til Tauriel. I fosterhjemmet flyr de fritt og storkoser seg med det. Luthien og Tauriel ønsker seg et foralltidshjem sammen, med plass til å strekke på vingene.

Det koster 1000 kr å adoptere en undulat fra DBT, de er begge helsesjekket. Markedsprisen for en undulat er ofte 1200 kr eller mer, i tillegg kommer veterinærutgiftene som kan ligge på flere tusen. Man sparer altså mye på å adoptere fugl fra Dyrebeskyttelsen.

Send mail til Smådyrgruppa dersom du kan gi Luthien og Tauriel en ny sjanse i livet: smadyrgruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.