Undulatene Legolas (f. 2021) og Eowyn (f. 2021)

Omplasseringsklar: 01/06-2023

Forventet levetid: 6-8 år

Døgnrytme: Dagaktiv

Omplasseres til: Husstander uten barn eller med barn over 5 år

Legolas er en staselig gul og grønn undulat gutt med blå toner over nebbet. Han er trygg og sosial og har godt potensiale til å bli skikkelig tam. Legolas omplasseres sammen med Eowyn.

Legolas har knyttet seg spesielt til Eowyn i fosterhjemmet.

Eowyn er en blå og grå frøken, hun er ikke redd mennesker og virker lett å få tam. I likhet med Legolas er hun trygg og sosial.

Legolas og Eowyn kom til DBT sammen med tolv andre fugler. I sitt tidligere hjem har de ikke hatt mulighet til å fly fritt eller fått ordentlig ernæring. De har bodd sammen med større fugler som sjefet over dem. I fosterhjemmet flyr de fritt og storkoser seg med det. Legolas og Eowyn ønsker seg et foralltidshjem sammen, med plass til å strekke på vingene.

Det koster 750 kr å adoptere en undulat fra DBT, de er begge helsesjekket. Markedsprisen for en undulat er ofte 1200 kr eller mer, i tillegg kommer veterinærutgiftene som kan ligge på flere tusen. Man sparer altså mye på å adoptere fugl fra Dyrebeskyttelsen.

Send mail til Smådyrgruppa dersom du kan gi Legolas og Eowyn en ny sjanse i livet: smadyrgruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.