Trico og Lightning Mcqueen (f. våren 2022)

Omplasseringsklar: 16/11-23

Forventet levetid: 10 år

Døgnrytme: dagaktiv

Omplasseres til: husstander med plass til frittgående kanin.

Intaksgrunn: mishandling

Kaninguttene Trico og Lightning McQueen kom til DBT i september etter å ha levd med neglect og mishandling. Guttene er brødre og har levd sammen hele livet, de ønsker seg et hjem sammen. Trico og Lightning McQueen er korthåret svarte med hvite striper, Trico har brune og blå øyne mens Lightning McQueen har blå. Guttene er sosiale og tamme, de ble raskt varme i trøya i fosterhjemmet. 

Trico og Lightning McQueen har fått helsesjekk og er kastrert og ID-merket. De er tilgjengelig for adopsjon 6 uker etter kastrering, men kan reserveres allerede nå. Guttene ønsker seg et hjem sammen hvor de kan gå fritt inne, de kan fint bo med andre kaniner også.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø følger Den store kaninboka til Marit Emilie Buseth, og vi ønsker at potensielle nye kanineiere også skal gjøre det. Alle som skal adoptere kanin fra DBT, må på forhånd lese seg opp på kaninhold og hva som kreves av deg som kanineier.

DBT tar et adopsjonsgebyr på kr. 1500 per kanin. Dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til helsesjekk, ID-merking og kastrering av en kanin. En sparer altså mye på å adoptere fra DBT.

Kan du gi en ny sjanse i livet til Trico og Lightning McQueen? Send mail til smadyrgruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.