Grå og sorttigret semilanghåret mons savnet fra Strandveien, Sør-Tromsøya

Tigergutt2Tigergutt ble borte natt til lørdag 9. august 2013. Vi hadde  nylig flyttet til Sjøstranda på Strandvegen (vis-a-vis «Tromskysten»). Han hadde vært ute daglig i ca én uke, men alltid kommet inn igjen.

Tidligere bodde vi i Øvre Markveg 3, rett nord for Valhall stadion (Døgnvill), så det er ikke usannsylig at han har gått tilbake dit.

Om noen har tatt ham i hus ville vi satt evig stor pris på å få han hjem igjen – han er savnet av både meg, datteren min og sønnen min. Vi har mistet et familiemedlem. For meg er Tigergutt min lille gutt, lille prinsen min – jeg tok han i hus når jeg gikk i gjennom en tung periode, og han betyr så utrolig mye for meg. Han er ikke et kjæledyr, han er et familiemedlem.

Tigergutt har alltid lydt på «puuus», Tiger, Tigergutt og puselyder. Han har symmetriske nydelige mønstre i ansiktet. Fargene hans er i mørkebrune, brune og beige toner. Han er mørkere over ryggen og beige under på magen. Han veide ca 5 kg før han ble borte. Han er kastrert, men dessverre ikke ID-merket (om han noen gang dukker opp så blir det både ID-merking og husarrest!).

Om han ikke lenger er blant oss så hadde det vært fint å få vite det, slik at både jeg og datteren min kan få ro. Bare det å ikke vite er veldig tungt.

Det vil vanke GOD BELØNNING til den som kan gi oss katten vår tilbake, tips til hvor han er eller hva som kan ha skjedd!!! Tigergutt er verdt alt, og vi vil veldig gjerne ha han hjem igjen!

Ta kontakt med eier Iris Angelica Olsen på tlf.: 94292748 eller mail: iao85@hotmail.com. Eventuelt kan du sende inn anonyme tips som kan hjelpe til oppklaringen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.