Storm (f. 29.07.2015)

Storm er en Mittelspitz gutt som leter etter et nytt og foralltid hjem. Han er ID merket og fult vaksinert. Han liker å kjøre bil, veldig sosial og som matmor sier «forholdsvis lydig». Veldig glad i både voksne og barn i alle aldre, vant med katter også. Han ligger i bur om natten og i bilen.
Han er like glad i å gå tur sommer som vinter. Han liker både kort og lange turer, men han må ha en tur hver dag, trenger ikke alltid være like lang. Han gi lyd fra seg når folk kommer på besøk og han blir veldig ivrig når han møter andre hunder. Han kan virke sint når han ser andre hunder mens han er i bånd, men alt han vil er å hilse, han har aldri angrepet noen. Går fint over ens med andre hunder når de er fri. Han er en veldig snill hund.
Han må børstes av og til, og dusjes inni mellom. Han var nylig inne for vaksinering, kloklipp og tannrens. Han har en del tenner som må trekkes, men ellers så er han i fin form. Han kan heller ikke være alene hjemme så han må få seg et hjem der noen er hjemme sammen med han eller kan ta han med seg. Han er en kjempegod følgesvenn og en flott hund
Kan du gi Storm et hjem med mye oppmerksomhet og kjærlighet?
Ta kontakt med hundegruppa på mail hundegruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.