Silas (f. 19/08-2021)

Omplasseringsklar: 08/12-23

Forventet levetid: 10 år

Døgnrytme: dagaktiv

Omplasseres til: husstander med kanin fra før

Intaksgrunn: neglect

Kaningutten Silas er en fluffy semilanghåret tass, han er tam og sosial. han trenger litt tid for å bli helt varm i trøya på nye steder, men har potensiale til å bli en skikkelig bestevenn. han vil trives både som inne- og utekanin. Silas har aldri opplevd å bli elsket, kan du gi han et lykkelig hjem?

Silas omplasseres enslig til husstander som har minst en annen kanin han kan dele livet med.

Silas har fått helsesjekk og er kastrert og ID-merket. han er tilgjengelig for adopsjon 6 uker etter kastrering, men kan reserveres allerede nå.

Silas er kaninen for deg som ønsker et nytt tilskudd i flokken eller har en enslig kanin på jakt etter livspartner. Han bor i fosterhjem i Sørreisa.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø følger Den store kaninboka til Marit Emilie Buseth, og vi ønsker at potensielle nye kanineiere også skal gjøre det. Alle som skal adoptere kanin fra DBT, må på forhånd lese seg opp på kaninhold og hva som kreves av deg som kanineier.

DBT tar et adopsjonsgebyr på kr. 1500 per kanin. Dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til helsesjekk, ID-merking og kastrering av en kanin. En sparer altså mye på å adoptere fra DBT.

Kan du gi Silas en ny sjanse i livet? Send mail til smadyrgruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.