Rookie (Født 2019)

Rookie er en ung mons på 11 måneder. Han er en liten kar med en utrolig myk svart og hvit pels, og grønn-brune øyne. Han er veldig kosete, leken og tillitsfull når han blir vant med ett menneske. Ganske sky rundt fremmende, han kan bli litt redd av mye lyd rundt han, da gjemmer han seg i en liten stund, men kommer fram så snart ting er rolig igjen. Det er alltid mye liv med han, men han kommer godt opp for mye kos og liker godt å ligge på fang i sengen min. Han purrer høyt og elsker oppmerksomhet, men kan bli overstimulert hvis du koser med han for hardt, og da kan han slå deg bort. Jeg har aldri opplevd at det gjorde vondt, han har aldri vært direkte aggressiv mot meg, og det går over fort. Derfor tror jeg at han ikke passer med barn som ikke kan lese tegnene hans.

Han har alltid vært renslig og er flink å gå på dokassen. Andre katter kommer han flott overens med, han vil gjerne leke med og ha selskap av en annen katt. Rookie er glad i mat og snacks, så det er en flott vei til å bli kjent han, sammen med lek. Laserpenn er en favoritt, og han sliter seg godt ut med å jage etter den.

Rookie kommer til å trenge litt tid og tålmodighet for å bli vandt med nye mennesker, og er ikke trygg med å bli løftet enda, men han er veldig sosial når man blir kjent med han.

Rookie er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.
Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.