PUSIA ZABINA OG MONSEN SÅNNDA (født ca. 2019) – INNEKATTER

Zabina og Sånnda er to svært fotogene puser som alltid har vært ilag. De er veldig glade i å leke med hverandre og blir derfor adoptert bort sammen.

Zabina er en liten svart pus. Hun er svært nysgjerrig og elsker å leke. Når hun leker og er litt distrahert kan vi stryke litt på henne, men trenger nok litt tid for å bli mer vant med kos. Hun går også på fanget når hun leker eller blir lokket med mat. Hun er generelt glad i å være i nærheten av mennesker, men gjerne på en liten halvmeters avstand. Hun kan bli litt skremt av brå bevegelser i nærheten, men reagerer ikke på høye lyder.

Sånnda er litt mer reservert og trengte litt tid til å varme opp. Nå kommer han ofte bort å snuser på oss men vi har bare fått stryke han et par ganger, men med litt mer tid tror vi han vil bli en kjælen pus. Han er også veldig leken, men blir fortere lei enn Sabina (som kan leke uendelig lenge) Sånnda liker å sitte med litt avstand ved siden av oss på sofaen og sove.

Begge kattene er renslige og bruker kattedo. De har også hatt kontakt med barn, og reagerer ikke annerledes på de enn oss voksne.

Zabina og Sånnda er begge ID-merket, vaksinert og kastrert og de har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.