PUSIA WILMA (f. 2010)

Wilma er ei korthåret pusi med sort/gråtabby pels. Hun er ei sosial, snill og tålmodig pusi som er vant til barn. Hun er veldig kosete og rolig, en kjempefin familiekatt. Vi vet ikke hvordan hun går overens med andre katter, siden hun er eneste katt i huset hos fosterhjemmet.

Hun vil sikkert like å få være ute litt i sitt nye hjem, så vi ønsker at hun skal komme til et hjem der hun har utemuligheter i trygge omgivelser.

Wilma er ganske overvektig og trenger å slanke seg, fosterhjemmet jobber med saken, men det er viktig at en ny eier også er innstilt på å hjelpe Wilma med å gå ned i vekt.

Wilma er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Så vidt vi vet har hun ingen andre helseplager enn at hun er overvektig og trenger å slankes.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.