PUSIA VESLA (f. 2010)

Vesla er en bitteliten katt, og hun ser nesten ut som en kattunge (og noen ganger oppfører hun seg som en kattunge også!)
Hun er veldig søt og snill og angriper aldri irriterende mennesker, som fosterhjem mennesker kan være noen ganger, synes hun.

Vesla er veldig glad i mat, og mjauer gjerne hvis hun synes matskålen er begynt å bli tom, eller hvis hun vil ha litt oppmerksomhet og kos. Fordi Vesla elsker kos! Hun kan være litt skeptisk først, men likevel aksepterer hun kos fra alle. Matmor og matfar kan også kysse hodet hennes!

Vesla hadde et hus og en familie før hun mistet det, og måtte være ute for et stund. Hun trengte bare litt tid for å forstå at hun var trygg igjen, og nå er hun klar for sitt eget foralltidhjem!

Vesla er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.