PUSIA TULLA BEATHE (f. 2012)

Tulla Beathe er en nydelig eldre dame som er klar for sitt eget hjem. Hun er ca. 9 år med semi-langhåret pels. Hun er redd for barn og litt redd for høye lyder (spesielt støvsuger) så her trenges et veldig rolig hjem.

Man kan si at Tulla er en <<strong independent woman>>. Hun er egentlig 47% katt, 38% matmonster, 5% hund (når hun har lyst kan hun sitter for en godbit), 7% sovepose, og 3% Batman.Hun er veldig glad i våtfor, men bare mousse og ikke den chunky våtfor.
Her kan du se at til tross for at Tulla ser ut som Batman, er hun en liten prinsesse som ønsker seg et hjem som forstår at hun er veldig glad i de finere tingene i livet.. dvs god mat, et rolig sted å kose seg, og en utsikt der hun kan holde øye med på hva som skjer i verden der ute (en trygg uteplass er et pluss!).

Hun vil snakke med deg når hun er sulten, og også når hun er ikke lykkelig, som når du berører magen hennes. Klø på hodet og rundt ørene, takk!

Tam og veldig snill katt, tar litt tid å føler seg trygg, men hun er en flott følgesvenn til et rolig hjem. Hun kan fint være hjem alene og liker å utforske alt du bringer tilbake etter en tur. Som en <<strong independent woman>> liker hun ikke å være i fanget ditt så mye, men vil gjerne sitte der du var når du drar for å holde det varmt.

Tulla Beathe er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.