PUSIA TOVE-MICHELLE (f. 2018)

Jeg er Tove-Michell og til sommeren blir jeg 2 år. Frem til senhøsten 2019 har jeg og noen kattevenner bodd på Senja. Vi bodde aleine i en fjøs, jeg var veldig syk, og mennesker var noe jeg ikke var vant med.
Siden jeg kom til Tromsø har jeg bodd i et fosterhjem. De har vært greie, og jeg har begynt å like å være sammen med mennesker. Jeg liker fortsatt ikke å bli klappet eller å være alt for nær mennesker, men jeg er nysgjerrig og liker å holde koll på de jeg bor sammen med (liker å følge etter de dere menneskene ).
Jeg er aldri sint, har sluttet med all fresing og knurring men blir fort redd. Jeg trenger noen nye mennesker som kan tenke seg å gi meg mere tid til å bli vant med kos, jeg trur jeg skulle like det dersom jeg bare turte 🤪 Kan du tenke deg å veilede meg videre? Jeg trur at en kompis som er vant med mennesker hadde vært perfekt da jeg er vant ved å bo sammen med andre katter. Jeg må være innekatt, for jeg vet ikke om jeg tør komme inn igjen dersom et menneske slipper meg ut i verden.
Tove-Michelle er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.
Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.