PUSIA TENNELIE (født ca. 01.05.2020)

Tennelie er ei pusi med sjokoladebrun, semilanghåra og silkemyk pels.

Tennelie kom til Dyrebeskyttelsen med et kull kattunger etter bekymringsmelding om flere fraflytta katter i en fjøs. Hun er nå ferdig med kattungene sine som hun har vært en tålmodig og snill mamma for og er klar for nytt hjem.

Tennelie er ei veldig kjælen og god jente som gjerne vil ha kontakt og oppmerksomhet. Hun går fint sammen med de andre kattene hun kom inn med, men vil også passe som eneste katt i huset. Vi kjenner ikke til om hun er vant til barn, men hun virker veldig tålmodig og snill så det er godt mulig hun vil trives godt i en barnefamilie. Hun må ha tilgang til trygge uteområder i sitt nye hjem.

Tennelie har fått helsesjekk og ormekur, og hun er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1800 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er ca. kr. 4000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 6000. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.