PUSIA TENGILL (født ca. 01.05.22)

Tengill er brunsvart med små hvite sokker og litt hvitt i brystet og på halsen. Hun er semilanghåra og har silkemyk pels.

Tengill kom til Dyrebeskyttelsen med et kull kattunger etter bekymringsmelding om flere fraflytta katter i en fjøs. Hun har nå gjort sin jobb med kattungene sine som hun har vært en tålmodig mamma for og er klar for nytt hjem.
Tengill er ei snill pusi. Hun er litt forsiktig og sjenert i begynnelsen, men når hun får litt tid på seg så vil man oppdage at hun er en kjælen og kontaktsøkende liten pus.

Tengill kan nok gå fint sammen med andre katter, men vil også passe som eneste katt i huset. Vi kjenner ikke til om hun er vant til barn. Hun vil nok trives best med å ha trygge uteområder i sitt nye hjem.

Tengill er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1800 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er ca. kr. 4000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 6000. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.