PUSIA TARANTULA (f. 2018)

Tarantula er ei nysgjerrig lita frøken som har vokst stort siden hun kom til fosterhjem hos oss. Hun ble født i 2018 og er ei korthåret svart og hvit pus. I starten var hun veldig sky og tilbragte mye tid under sofaen, men nå er det få ting man ikke får lov til med henne og hun blir kun redd om det skjer noe uventet eller hvis det ringer på døra og noen ukjente kommer inn.

Det har tatt tid for henne å stole på folk, men hun har virkelig blomstret etter hun ble en alene pus! Hun elsker å leke og er spesielt glad i fiskestangleker, men nøyer seg også fint med en papirbit som har falt på gulvet. Hun er kjempeglad i godis og kan til og med komme opp på fanget for å få tak i det du har å tilby og vil gjerne smake på alt hun ikke kan få noe av også.

Hun elsker å gå i føttene til de som lager mat på kjøkkenet og er heller ikke vanskelig å be for litt kos. Det er heller ikke sjeldent hun er det første man ser når man kommer ut av soverommet på morgenen der hun sitter å venter på at du skal komme ut.

Grunnet hennes oppførsel etter broren hennes ble adoptert bort og hun ble alenepus vil vi si at hun kanskje trives best sånn, eller med en annen katt som ikke er særlig dominant av seg. Hun trenger plass for å vise sin sanne personlighet!

Tarantula har ikke hatt kontakt med barn, og er ikke glad i høye lyder og bråe bevegelse, så hun vil trolig passe best i et hjem uten små barn.

Tarantula er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.