Pusia Suus (f. desember 2017)

Pusia Suus er ei skjønn og kjælen lita pusfrøken som ønsker seg et rolig foralltidhjem. Det tok noen måneder før hun torde komme i fanget i fosterhjemmet, men hun har vært glad i kos siden hun flytta inn i mars 2018. Når hun får kos snurrer hun rundt, purrer og «tråkker», de siste måndene han hun øvd på å ligge rolig i fanget og hun begynner bli skikkelig flink!

Suus er født ute, og har trengt tid og ro for å bli såpass trygg som hun er nå. Hun er veldig glad i fosterhjemmets huspus, og har lært masse av ham. Hun adopteres derfor til et hjem som har katt fra før. Hun er ikke særlig begeistret for å få gjester på besøk, legger seg da under sofaen men lar seg kanskje lokke fram om gjesten setter seg på gulvet og over tid viser seg tilliten verdig. Suus er fremldeles engstelig og vàr for lyder og brå bevegelser, og ønsker seg et hjem uten små barn.

Suus har fått helsesjekk og ormekur, og hun er ID-merket, kastrert og vaksinert.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1800 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.