PUSIA RIFF-RAFF (f. juni 2019)

Riff-Raff er en liten og vakker katt med små dusker på ørene. Hennes store havgrønne øyne glitrer i solen, og den hvite og grå pelsen med svarte striper er veldig myk. Enhver sjanse til å få pelsen børstet, er velkommen av henne.

I motsetning til navnet hennes er hun en snill katt som elsker å kose med en person eller en annen katt. Øynene hennes skinner av spenning når fostermor og fosterfar kommer hjem. Riff-Raff venter rett ved døren for å ønske dem velkommen hjem hver dag.

Hun elsker å leke med små baller, fjærleker og laserpenn. Når lekene kommer ut, løper hun med full glede. Selvfølgelig er enhver godbit også velkommen, og hun spiser den gjerne fra hånden.

En av Riff-Raffs favoritt fritidsaktiviteter er å se på fuglene fra vinduet og kvitre på dem. Hun vil gjerne bli bedre kjent med dem, men for hennes (og deres) sikkerhet er hun innendørs.

I sitt nye hjem vil Riff-Raff trenge litt tid på å bosette seg. Hun ville elske et hjem med en annen katt, som elsker å kose og kanskje noen eldre barn som respekterer grensene hennes, men leker med henne også.

 

Riff-Raff er kastrert, ID-merket, vaksinert og har fått ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å å avtale adopsjonsbesøk.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.