PUSIA PEPSI OG MONSEN LEGO

To katter ligger på sofaenPepsi (født 01.12.18) og bestekompisen Lego (født 01.06.20) omplasseres sammen.

Pepsi er en mørk tabby, hun er ganske liten, med kort pels. Lego sin pels er halvt hvit og halvt det som kan kalles tabby. Han er lang og tynn, med store øyne.
Begge kattene er både lekne og kosete, og er veldig medgjørlige.

Pepsi er veldig glad i mat, og kommer til kjøkkenet med en gang det kommer en lyd derfra. Ellers er hun veldig glad i skjønnhetssøvnen sin, og bruker mye tid på den. Hun liker godt å sove i fotenden på senga om nettene, men blir sur om det er for mye bevegelse. Lego bryr seg ikke noe særlig om mat, men i likhet med Pepsi kommer han om han lokkes med godbit. Han er veldig glad i å jakte, både på leker og på Pepsi. De to lekesloss mye, og bytter på å jakte på hverandre. De går gjerne opp i sofaen eller en stol og legger seg sammen etter slåssing, så det vises at de ikke blir uvenner av det.

Ellers liker Lego veldig godt å ligge i fanget på favoritten sin, og er veldig kosen, så lenge kosingen skjer på hans premisser. Begge kattene er litt skeptiske til nye folk, men blir veldig sosiale og hengivne med tiden. Pepsi er veldig pratsom, og Lego er veldig stille. Han mjauer iblant, men det er en veldig lav lyd, som minner mer om et knirk enn et mjau.
Kattene har bodd med barn tidligere, men de passer ikke i en småbarnsfamilie.

Lego og Pepsi kan kanskje fungere som innekatter dersom de får en bolig med god plass og mange spennende kloremøbler etc, men i utgangspunktet ønsker de seg et hjem med trygge utemuligheter.

Begge to er glade i å være litt bøllete, og kan finne på å gå opp på bord, kun fordi de ikke får lov. De har også en sjelden tendens til å dytte ting ned fra benker og bord når de hopper opp, dette er en uvane vi ikke har klart å vende dem av.

Pepsi og Lego har begge fått helsesjekk, vaksine og ormekur, og de er kastrert og ID-merket.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.