Pusia Ornella Kråkh (f. 2016) – INNEKATT

Katt ligger på teppet, ser rett inn i cameraOrnella Kråkh er en korthåret og tricolor katt med nydelige gule øyne.
Ornella Kråkh ble trolig født ute å har måtte klare seg ute alene i mange år, hun fødte to kull med kattunger ute før dyrebeskyttelsen fant dem rundt en fjøs og fanget dem inn vinter 2019.

Ornella Kråkh har gjort store fremskritt i fosterhjemmet. Hun har vært veldig redd for både mennesker og lyder, og gjemte seg mye. Hun måtte sakte men sikkert lære seg at hun ikke lengre trengte å kjempe for å finne mat, vann eller en trygg plass å sove. I dag er hun en veldig leken og snill pusi som elsker å springe etter fiskestang leker rundt i leiligheta. Hun er også veldig gla i mat, som har gjort at hun er litt rund og god så hun har gått på slankefor en stund å er veldig flink å sitte å vente på maten sin.

Ornella Kråkh er veldig kontaktsøkende til andre katter å har veldig mye kjærlighet å gi andre katter, hun syns å det er gøy å leke med kattevennen sin i fosterhjemmet. Hun syns enda at høye lyder eller bråe bevegelser er skumle og finner fort en hjemmeplass til hun føler det er tryggt igjen, i dag tar det gjerne ikke lange tiden før hun titter frem igjen. Ornella Kråkh har å kommen en lang vei når det kommer til menneskekontakt. Før syns hun at mennesker bare var skumle. I dag spiser Ornella Kråkh for ut av handa på fostermor, hun kan å fint ligge i sofa lamme fostermor uten problem og følge etter hun som en liten skygge, men er enda redd hender så fostermor får bare stryke på hun mens hun spiser, men på god vei til å bli trygg å gla i kos. Fostermor kan fortelle at Ornella Kråkh er en nydelig katt som ELSKE å leke, og hun er ikke kresen på hvordan leker man kan leke med, men liker best når hun kan leke i lag med fostermor å ikke må gjøre alt selv, så hun har faktisk lært at om hun kommer i sofa å stirrer på fostermor så får hun viljen sin og får lekestunden sin. Hun er også veldig gla i tørrfor, litt kresen når det kommer til godbiter men våtfôr går ned på høykant. Fostermor ser at Ornella kan en dag bli en skikkelig kosejente hun trenger bare litt tid før å bli helt trygg, men på god vei.

Ornella Kråkh trenger nokk en rolig familie uten små barn siden hun enda er litt skeptisk. som har tid og tålmodighet til å gjøre hun enda tryggere.
Hun trenger et hjem uten mye støy å der hun får tid til å bli trygg å der hun får lov å trekke seg tilbake når det blir for mye. Ornella Kråkh ønsker gjerne å komme til noen som har andre trygge katter i huset, da hun er så gla i andre katter.

Ornella Kråkh er ID-merket, vaksinert, kastrert og hun har fått helsesjekk og ormekur. Han har også vært behandlet for en luftveisinfeksjon, og er nå friskmeldt av veterinæren.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.