Pusia Odessa (f. 2016)

Odessa er en ansiktspen kosejente med strågule øyne og imponerende værhår. Det første drøye året i hennes liv levde hun ute på lykke og fromme på Olsborg. Hun var heldig og ble fanget inn og har bodd hos sin fosterfamilie siden høsten 2017. Hun deler hjem med flere andre katter og en stor hund, noe hun trives veldig godt med. Som sagt er hun en kosete katt – når hun føler for det kommer hun bort til menneskene sine for å få oppmerksomhet og å bli klødd på kjaken og over ryggen. Og når hun ligger i godstolen sin er det fritt frem for sånt. Frøkna liker ikke å dele på sofaen så den ligger hun bare i når hun er alene på natta. Å bli løftet er den andre tingen hun ikke aksepterer. Ellers er hun en snill og god frøken.

Fordi hun i lang tid ikke hadde noe kontakt med mennesker trenger hun fortsatt litt tid på å skjønne at hun ikke trenger å være nervøs når det er fremmede på besøk. Hun vil nok ha det best i et rolig foralltidhjem uten små barn. Fosterfamilien ser at Odessa stadig blir tøffere og finner seg bedre og bedre til rette som huskatt. Hun vil trolig måtte forbli innekatt, selv om hun er veldig glad i å spane på omgivelsene, snuse inn friskluft og dagdrømme ute i sin trygge kattegård.

Nylig fikk Odessa påvist en tannsykdom, uten at det plager henne nå. Om du ikke ønsker en energisk og masete kattevenn, men en eiegod og litt sjenert kosefrøken som trenger litt tid og tålmodighet for å blomstre så er du hjertelig velkommen til å hilse på Odessa.

Odessa har fått helsesjekk og ormekur og hun er ID-merket, vaksinert og kastrert.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.