Pusia Ocarina (f.2016)

Har du allerede en katt men tenkt tanken på at det hadde vært hyggelig om den fikk seg en selskapsvenn? Ocarina er den perfekte katt nr. 2 for den som fra før har en trygg katt i hus.

Hun er oppmerksom og nysgjerrig og veldig glad i alle sine artsfrender. En pratsom og leken katt på tre år, liten og skjønn og akkurat passe snodig etter en hard start på livet utendørs. Etter at Ocarina ble hentet inn i varmen har hun sakte tødd opp og er nå en katt som elsker kos, men som fortsatt holder seg litt på avstand og foretrekker at vi tobeinte er høflig i vår tilnærming og respekterer kroppsspråket hennes, og det skulle da bare mangle. Hun sirkler gjerne nærmere og nærmere helt til hun er innenfor «magekos- rekkevidde», da legger seg ned og maler som en symaskin og poserer som en diva, alltid med en fot i været. Andre ganger sitter hun bare og stirrer på deg helt til du kommer bort og tilbyr kos eller lek. Hun trives i vinduskarmer, nært varmeovner og elsker å se på fugler og på TV og hun er alltid interessert i å utforske når noe nytt dukker opp i stua. Det er uvisst om Ocarina kan bli en utekatt igjen med tida, foreløpig er det nok lurt at hun får seg et godt innehjem hos voksne folk som med respekt og tålmodighet vil åpne sitt hjem og hjerte for en nydelig og spesiell pusi.

Ocarina har fått helsesjekk og ormekur og hun er ID-merket, vaksinert og kastrert.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.