PUSIA NEPTUNA (født ca. 01.06.20)

Nå er det på tide at Neptuna (kallenavn Nala) finner sitt for alltid hjem. Neptuna er ei langhåret ung pusi med flerfarget pels. Primært grå og brun med noen områder med hvit pels. Hun har en hale som er bøyd forover når hun går, men henger naturlig når hun sitter i vinduskarmen med halen utenfor. Hun var funnet ute i Nordkjosbotn og observert over flere uke av en person der.

Neptuna er en veldig glad katt – som har en stor personlighet. Hun får fort tillitt til andre mennesker og er sosial på hennes betingelser. Hun er glad i kortere runder med kos, og går av egen vilje når hun har fått nok. Trives godt ved siden av menneskene sine i sofaen og takker ikke nei takk til lange late morgener sammen i senga med kos. Hun er ikke så glad i å bli båret, men lar oss plukke henne opp i noen sekunder eller når hun må flyttes på. Appetitten hennes har vokst veldig i samsvar med tillitten og tryggheten. I starten spiste hun svært lite og vi måtte gi henne mye godbiter for å få i henne mat. Nå har hun normal appetitt og spiser daglig anbefalt porsjon ++. Hun er glad i enkelte godbiter, spesielt Whiskas Sticks. Hun er ei pratsom katt som mjauer for å prate til menneskene sine eller for å varsle om ting.

Neptuna har ikke møtt mange fremmede hos fosterhjemmet, men dem hun har møtt har hun kommet overens med. Hun har ikke vært i kontakt med små barn og vi tror hun kommer til å trives best i et hjem med store barn som skjønner hvordan man håndterer en katt.

Vi vet ikke hvordan hun er med andre katter eller hunder, vi har kun hatt henne alene.

Neptuna må komme til et hjem der hun kan være ute i trygge omgivelser, hun passer ikke som innekatt.
Hun er virkelig ei flott katt og de er heldige de som får adoptere henne!

Neptuna har fått helsesjekk og ormekur, og hun er ID-merket, kastrert og vaksinert.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.