PUSIA MOONSTAR (f. 2019)

Moonstar er ei vakker langhåret lita pusi. Hun og søsknene blei fanget inn sammen med mor og noen andre voksne katter. Hun er nysgjerrig, leken men veldig forsiktig.

Moonstar elsker laser- og stangleker og kan la seg kose med når hun får godbiter. I fosterhjemmet omgås hun både små og store barn, andre katter og en hund, men hun vil helst betrakte mennesker og hunden på trygg avstand.
Hun vil nok foretrekke et rolig hjem, helst større barn, og gjerne noen som har en snill pus i hus fra før.

Moonstar vil trenge et hjem som motiveres av å skulle få frem kosepusen i henne og som er innstilt på at hun kan trenge tid på seg. Hun vil nok også gjerne ha et hjem hvor hun kan gå ut når hun er klar for det.

Moonstar er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.