PUSIA MIMMI (født febr. 21)

Hils på pusia Mimmi. Hun er født i februar 2021. Mimmi er en fantastisk liten katt med kort myk pels.
Hun har nettopp hatt et kull med kattunger der hun var en super mamma.

Hun er kjempesnill, sosial og veldig glad i mennesker -store som små.
Mimmi er vant med barn fra 2års alderen å de løper å hopper over henne når hun ligger på gulvet. Dette sier litt om hvordan utrolig fin katt hun er. Trygg, tillitsfull og de minste får også kose med henne.
Hun liker også andre katter og har et åpent sinn til alt og alle å da vi hadde hundevalp på besøk tok hun det også med den største ro.
Hun prater når hun vil ha oppmerksomhet, eller når hun lurer på hvor du har tatt veien, siden kos og en samtale sammen står høyt i kurs for Mimmi. Lystrer navnet sitt veldig godt.
Hun vil gjerne komme til et hjem der hun får være ute, her er hun vant med katteluke slik at hun går inn og ut som hun vil. Og det er gjerne maaange turer i løpet av en dag.
Mimmi er så snill, god og sosial at det er ønskelig at en barnefamilie med flere dyr er de som kan gi henne et perfekt for-alltid hjem.

Mimmi er ID-merket, vaksinert, kastrert og hun har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.