Pusia Mia aka Bolla (f. 2011)

Svart katt med planter i bakgrunnenMia, som kalles Bolla til hverdags, er ei svart og korthåret pusi.

Bolla er en rolig og avbalansert katt. Hun er veldig sosial og vil gjerne hilse på alle. I november 2021 ble hun syk, det viste seg at det var noe galt med nyrene. Hun fikk antibiotika og ble bra igjen. Nå viser blodprøvene at nyrefunksjonen hennes er bra. Hun tok ultralyd av nyrene og mage/tarmsystemet i februar. Samme ultralydundersøkelse viste at mage/ tarmsystemet er normalt.

Muskat og Mia (kalles Bolla til hverdags) ble 10 år i høst. De er vanlige huskatter, søsken som har bodd sammen hos eier siden de var små.

Mia/Bolla omplasseres helst sammen med broren Muskat.

Mia/Bolla er kastrert og ID- merket, og har blitt fulgt opp av veterinær med årlige sjekker, vaksiner og ormekur. Begge kattene har fjernet tannstein i år. Hun er forsikret i Agria.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.