PUSIA MELLY (født ca. 2018)

Melly er en svart pusi med noen hvite hår på brystet. Hun har grønne øyne.

Hun er en tam huskatt. Hun er vant med andre katter da hun tidligere har vært i et hjem med opp til flere stykker. Hun er for tiden i fosterhjem sammen med sin sønn, Stælken. De to er veldig nære hverandre. Hadde vært utrolig fint om dem kunne fått et for-alltid-hjem sammen.
Melly er en renslig katt som er flink å bruke kattedoen. Hun viser stor interesse for å gå ut, og sitter som regel i vinduskarmen å speider utover. Noen ganger kan hun stå på to ben opp mot vinduet for å vise at hun vil ut. Kan passe fint som utekatt.

Hun ble veldig fort trygg i fosterhjemmet, og tok ikke mange minuttene fra hun kom i hus til hun ville ha kos og oppmerksomhet. Melly er ekstremt glad i kos, og elsker å bli klødd bak på ryggen. Da snur hun rumpa til og opp.
Hun følger som regel etter matmor og ønsker alltid å være i nærheten. Melly liker veldig godt å ligge i senga sammens med oss, og på sofa når det er der vi er. Hun ligger aller helst på fanget eller helt inntil oss. Hun kommer løpende og møter oss i døra når vi kommer hjem ifra jobb.
Melly er en pusi som er glad i å snakke med matmor, og svarer ofte når vi snakker til henne. Hun sier også ifra når hun ønsker kos og kjærlighet, og da er vi ikke vanskelig å be.
Melly er ellers en veldig rolig katt. Lar seg løfte, men ikke særlig glad i det. Hun er ikke særlig leken, og vil helst ligge hele dagen på sofa og få kos. En skikkelig koseklump.

Melly er ID-merket, vaksinert, kastrert og hun har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.