PUSIA LOREEN (15.12.2015) – INNEKATT

Loreen er meget vakker pusefrøken med grå og hvit langhåret pels. Hun er en liten sosial pusi som ble ute sammen med noen av hennes søsken.
Loreen har bodd i samme hjem siden hun var 6 måneder gammel.

Loreen er nysgjerrig og skal gjerne være med på ting, hun ligger ikke på fanget men ligger gjerne på siden av deg i sofaen og i sengen.
Hun er vant med andre katte, og selv om hun gjerne kan komme til et hjem hvor hun er alene ønsker hun nok og komme til et hjem med en katt til.

Hun er leken og liker særlig godt laserpinne og annet lys ellers har hun en godt brukt fiskestang hun er veldig glad i og leke med.

Hun er litt redd for høye lyder så passer ikke i hjem med små barn, men hun er vant med litt større barn.

Loreen har fått helsesjekk og seniorkontroll med blodprøver og urinprøve. Hun er kastrert, vaksinert og id-merket. Hun har litt forhøyet SDMA-verdi og burde spise Hill’s Early Renal tørrfôr.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.