PUSIA KISSY (født ca. 06.08.21) – INNEKATT

Kissy er ei kjempesøt tricolor og semilanghåret pusi.
Hun ønsker seg en tålmodig, men lekeglad permanentfamilie. Kissy hadde ikke så mye menneskekontakt i sitt første leveår og trenger derfor tid for å bli kjent med menneskene rundt seg. Derfor passer det best med en familie med større barn som er god til å respektere Kissy sine grenser. Hun er ikke glad i menneskekontakt og liker ikke kos, men oppholder seg gjerne på samme rom hvor andre mennesker eller dyr er.
Kissy setter stor pris på selskap og tar gjerne plass på sofaen – rett ved siden av et menneske som hun er trygg på. Hun elsker å leke med alt som triller rundt, beveger seg og rasler litt og nysgjerrigheten hennes vinner alltid over skepsisen hennes. Hun passer veldig godt sammen med andre katter og har vist stor hengivenhet til huskatten hos fosterfamilien som hun elsker å leke med. Vi ønsker at Kissy får komme til en familie som har katt fra før av. Hun passer ikke i en småbarnsfamilie.
Kissy er alt for sky til å kunne slippes ut alene, så hun omplasseres som innekatt.
Kissy har fått helsesjekk og ormekur, og hun er kastrert, vaksinert og ID-merket.
Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1800 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er ca. kr. 4000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 6000. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.