PUSIA KHLOE (f. juni 2019)

Khloe er ei nysgjerrig pusi som liker å være i nærheten av familien, bare på en trygg avstand. Hun er ikke helt klar til å bli koset med enda, men hun kan finne på å komme tett på å lukte på hånden din.

Hun er glad i godis og kommer løpende hvis hun hører lyden av godisposen – foreløpig liker hun best å få det kastet til seg. Men er det noe denne pusia elsker så er det leverpostei – gi henne det og dere er bestevenner for alltid, og hun kan lett stå lenge å slikke det av hånden din.

Khloe er veldig stille og rolig (forutenom når hun får leke med laserpenn). Denne pusia har et stort potensiale til å bli en skikkelig kosepusi – man må bare gi henne litt tid, tålmodighet og kjærlighet.

Khloe passer best i et rolig hjem, som vil hjelpe henne til å bli enda mer sosial!

Khloe stortrives med fostersøster Riff-Raff, og kan gjerne bo i et hjem som har katt fra før.

Khloe er kastrert, ID-merket, vaksinert og har fått ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å å avtale adopsjonsbesøk.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.