PUSIA KANUSSI (født ca. juni 2015)

Kanussi er ei korthåret og gråtigret pusi med hvite tegninger og sokker på potene. Hun er en sosial, snill og kosete katt som ønsker seg et rolig hjem. Hun liker veldig godt å være ute på sommeren, men om vinteren er hun mest inne.

Kanussi ble først omplassert i 2018, men da familien hennes fikk først en baby og senere en til baby, så begynte hun å mistrives. Kanussi markerer at hun ikke er helt fornøyd med å tisse og bæsje på babyen sine ting. Så hun kan ikke bo i en familie med småbarn. Hun har vært sjekket for urinveisinfeksjon og det har hun ikke. Etter at Kanussi kom i fosterhjem, hos en ung dame uten barn, har hun ikke vært urenslig i det hele tatt. Så det er åpenbart at det er småbarn som gjør henne stresset og urenslig. Hun passer i et hjem med en eller to voksne mennesker, der det ikke er så mye bråk og uro.

Kanussi ønsker seg et hjem der hun kan være ute i trygge omgivelser og lufte seg.

Kanussi er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1800 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.