PUSIA KAILY (f.sommeren 2019)

Kaily (a.k.a TinyKaily) er ei veldig søt og kosete pusi. Hun elsker å sove på fanget, spesielt hvis hun får kos samtidig!
Kaily er ekstremt rolig, og kan slappe av i de merkeligste posisjonene. Ofte er det nesten litt interessant å studere de rare stillingene hennes, og du spør deg selv; «hvor er forpotene? Hvor er bakpotene?»), og man kan bli litt avslappet av å se på henne. Hun har også det søteste mjauet, som hun bruker når hun synes det er tid for mat.
Selv om Kaily er veldig rolig, så kan hun i blant bli full av energi og springe frem og tilbake og hun elsker å leke med alt hun kan finner!
Hun har ikke hilst på unger, men vi tror hun vil passe i alle typer familier, så lenge man ikke for bråkete eller streng, siden hun er generelt en rolig og avlsappet pus.
Kaily er veldig sosial og er vant til andre katter, men har aldri møtt hunder.
Vi ser at Kaily og hennes fosterbror Hannibal er blitt så nære og glade i hverandre, at Kaily må få flytte i et foralltidhjem sammen med Hannibal.

Kaily er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.