PUSIA KAHLA (f. 2019)

Dette er Kahla, ei lita pusi på rundt 2 år som endelig kan nyte tiden sin etter å ha blitt mor så alt for tidlig, sammen med sin søster Kindra som kommer fra Kåfjord

Kahla er en nysgjerrig sjel som følger med på alt du gjør, men som kan være ganske skvetten og redd av seg. Dersom noe blir for skummelt springer hun under sofaen, men er snar på å komme ut igjen når nysgjerrigheten tar overhånd.

Hun er kosen av seg, men hender er fortsatt litt skummelt så kosing skjer på hennes premisser. Hun er derimot så mye tøffere nå enn det hun var for bare ett par måneder siden, og blir tryggere for hver dag som går.

På natten elsker Kahla å rase, springe rundt og leke med søsteren sin. Akkurat som sin søster er Kahla ett matvrak uten like. Mye tid blir tilbringt med nesen i matskålen og vannskålen, og hun er langt fra kresen. Alt går ned på høykant, både kattemat, snacks og annet godt vi koser oss med. Glemmer du smørpakken på benken er Kahla snar å hoppe opp for en smaksprøve.

Som den nysgjerrige skapningen hun er, tilbringer hun mye tid på verandaen og i vinduskarmen, hvor hun kan snike på de som går forbi, og hadde nok elsket å leve livet sitt med en luftegård hvor hun kan se på dagene som flyr forbi. Kanskje til og med kan hun en dag få være ute, men som hun er nå er hun nok alt for lettskremt for å være ute. En sele kan man nok glemme å få på henne, men med nok tålmodighet og god tid kan nok alt skje.

Kahla er verken vandt med barn, hund eller store hus, men igjen med litt tålmodighet og god tid kan hun nok vende seg til det meste. Hun er veldig glad i søsteren sin, men vil nok klare seg helt fint uten henne så lenge hun får nok oppmerksomhet og mat.

Vil du være den heldige som blir hennes foralltid hjem?

Kahla er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.