PUSIA GALANTIS (født ca. 01.01.21)

Galantis er ei korthåret og grå pusi med hvite tegninger. Hun elsker å få kos og hun er glad i mat. Hun elsker å leke, og liker å sove på forskjellige plasser i huset – fra vinduskarmen, sofaen, klesskapet og senga til fosterfamilien. Hun går godt overens med småbarn og voksne – hun leker veldig fint med en ett-åring i fosterhjemmet.
Da Galantis kom til fosterhjemmet trengte hun litt tid til å bli kjent med den nye omgivelsen. Så de første to ukene tilbrakte hun mest på soverommet. Men siden da, har hun brukt hele huset som sitt hjem, og hun hilser med glede på gjester.
Galantis gir tydelig tegn på når hun vil kose eller leke – kan sette seg opp på fanget og hun maler mye – hun mjauer også når hun vil ha noe – for eksempel å gå inn og ut av soverommet. Hun går godt overens med andre katter og hun har hilst på en hund – en samojed som er veldig rolig. Det gikk veldig fint, de var til og med i samme rommet etterpå. Når det kommer til hennes bakgrunn, så vet vi dessverre ingenting om hennes liv før hun kom til Dyrebeskyttelsen. Men ut fra hennes atferd ser det ut som om hun har blitt sosialisert inn i et hjem med barn.

Galantis passer nok best inn i et hjem med barn – både store og små – siden hun er veldig glad i lek og kos. Hun vil nok gjerne ha tilgang på trygge uteområder i sitt nye hjem.

Galantis er ID-merket, vaksinert, kastrert og hun har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.