Pusia Gaia født 2015


Gaia kom til DBT fra søsteravdelingen vår i Midt-Troms. Hun ble som kattunge funnet ute på Gibostad sammen med broren sin. Hun er en ganske sky og stille katt som ikke gjør så mye ut av seg, men hun er veldig sosial ovenfor andre katter, og liker å leke og sove sammen med fostersøster Gertraud.
Hun lar seg ikke løfte for å koses med ennå, men hun liker å være med der det skjer, om det så er å ligge på sofaen eller sitte å se ut på verden fra vinduet. De eneste gangene hun gir lyd fra seg, er når det er mat på veg, da mjauer hun som en liten engel. Omplasseres gjerne sammen med «søsteren» Gertraud.

Gaia har fått helsesjekk og ormekur, og hun er ID-merket, kastrert og vaksinert.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.