PUSIA EGE (født 2015)

Ege er ei nydelig pusi med rødtigret, kort og silkemyk pels og hvite tegninger i brystet og hvite poter.
Da hun kom til oss var hun veldig syk og hadde en alvorlig livmorbetennelse. Hun ble operert og kastrert og heldigvis gikk det bra.
Ege har bodd i fosterhjem i snart et år. Her bor hun sammen med en mons på 13 år. Menneskene hun bor sammen med er ellers fostermamma og fostersøster på 5 år.
Ege er en ordentlig koseklump og hun eeeeeeelsker kos!! Hun har en veldig morsom personlighet og skal alltid være med der det skjer. Hun følger etter overalt og vil helst ligge helt inntil menneskene i sofaen.
Når barnet i familien leker på gulvet er det den perfekte anledning å få være midtpunktet. Hun er leken og nysgjerrig. Hun lyr navnet sitt – og kommer når hun blir «puset på».
I fosterhjemmet er Ege innekatt og er bekvem med det. Hun kan ta seg korte lufteturer ute på veranda – men foretrekker tryggheten innendørs.
Ege er ganske overvektig og hun trenger derfor slankefór og en fórplan. Hun går godt overens med alle, små som store. Hun vil passe perfekt som selvskapskatt og vil garantert raskt bli familiens bestevenn! Kom gjerne å hils på henne!
Ege er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Hun har også fått seniorkontroll med blodprøver og urinprøve.
Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1800 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er ca. kr. 4000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 6000. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.