PUSIA DUCHESS (født ca. mai 2021)

Duchess er en korthåret og gråtigret pusefrøken med hvite tegninger i ansiktet, brystet og på potene.

Dette forteller hun om seg selv:
Jeg heter Duchess, og jeg er en trygg og selvsikker og vennlig frøken på 2 år. Jeg kom opp hit til Tromsø i oktober på jakt etter mitt nye for alltid-hjem!

Jeg er glad i mat, kos og lek. Jeg liker absolutt ikke at du løfter meg opp, men om du sitter eller ligger på sofaen, så kommer jeg gjerne opp og legger meg sammen med deg for å få kos. Av og til trenger jeg litt alenetid, og da setter jeg pris på at jeg får lov å være i fred.

Jeg synes også det er stas å få selskap av andre katter. Det kan ta litt tid før jeg venner meg til en annen pus, men når vi først er blitt kjent, så er jeg veldig glad i lek!

Duchess må ha tilgang på trygge uteområder i sitt nye hjem.

Duchess har fått helsesjekk og ormekur, og hun er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1800 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er ca. kr. 4000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 6000. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.