PUSIA DOKKA (f. 2014)

Dokka (født April 2014) er en elegant langhåret pusi som måtte omplasseres på grunn av forrige eier ikke hadde nok tid til henne, og hun trives muligens ikke med andre katter.

 

Hun tilpasset seg det nye fosterhjemmet svært raskt, siden det eneste hun var fokusert på var å bli kjent med de nye ukjente menneskene. Hun er et ekstremt kosemonster, og vil derfor ikke passe i hjem som føler dette kan bli irriterende. Kosemonster-oppførsel fra Dokka er for eksempel: tigge for kos ved å ta poten på deg (kan gjøre dette flere ganger), hoppe på fanget/skrivebord, lene mot stolen, osv. hun gjør kun dette når hun vet at du er våken.

 

Hun elsker å bli koset på magen og sove ilag med deg på natten, men trives godt i katteseng også.

 

Noen ganger kan hun bli litt overstimulert med å bli koset på magen, som kan resultere i biting eller lett kloring. Dette skjer ikke ofte, og ellers bruker hun aldri å klore eller bite med mindre du irriterer henne. Derfor passer hun muligens ikke med små barn.

 

Dokka klarer seg fint alene mens fosterforelder er på jobb/skole.

 

Dokka er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

 

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.